2006-03-03

På spaning

Jippi, ikväll är det spaningsdags! Kompis G tar med sig nya stjärnskottet till kille (tydligen är han både känslosam och snäll OCH en hingst mellan lakanen, vad mer kan en kvinna begära?) till Friday's för uppvisning för bästa tjejerna (dvs jag, kompis C och bästis Anna). Vi har klart och tydligt meddelat att endast en uppvisning iförd stringkalsingar duger, för endast de bästa skinkorna är goda nog åt kompis G. Ord och inga visor. Vet dock inte vad övriga gäster skulle tycka om showen, så vi får väl sänka våra krav något och godta välsittande byxor. Men det är ett undantag!

Ska bli superkul och skönt att varva ner efter veckan med ett gott glas vin och lite tjejsnack (ja, under förutsättning att kompis G och den känslosamma hingsten avviker efter ett tag och det gör de nog med tanke på att de verkar vilja ägna sig åt aktiviteter som bäst lämpar sig utan sällskap av andra), har längtat efter det.

Provade en massagefotölj idag här på jobbet, supercool! Den såg ut ungeför som Joeys fotölj i vänner och det kändes nästintill som att bli knådad av en riktig person. Häftigt! Dock ersätter den ju inte den så viktiga beröringen människor emellan som är en av de största orsakerna till att jag brinner för att massera. Men det var en rolig upplevelse och skönt att få de svällande (hm) musklerna lite knådade.