2006-03-22

Hormoner!

Åh, vad mina hormoner spökar!

Jag är så IRRITERAD på mina kompisar! Varför? Jo för att de RINGER mig HELA TIDEN! Vad är det för fel? Kan inte folk lämna mig ifred?

Stackarna. Hur ska de kunna veta? Jag har ju bestämt mig för att inte avslöja något om graviditeten än. Så jag gör mitt bästa för att försöka låta glad och trevlig och sen slänger jag på luren och svär. Och A, den jäklen, har mage att skratta åt mig! Bah!

5 Comments:

Anonymous Linda-Marie said...

hehe stackarn. A ska ju inte skratta! Men du fixar det!

22 mars, 2006 14:43  
Blogger I Jennys värld... said...

linda-marie: Jag fixar allt bara det går vägen! :-)

22 mars, 2006 17:24  
Anonymous Jonna said...

Du ska se, det kommer att gå upp och ner. Men såklart blir det lättare när du kan, officielt, "skylla" allt på gravhormoner. Och A kommer att sluta skratta när du skickar honom till enda nattöppna butiken, som ligger minst en halvtimmes körning iväg, för att bäbisen i magen faktiskt MÅSTE ha glass. Så det så! :)

22 mars, 2006 19:23  
Blogger Batbut said...

*s* Lilla gumman - jag kommer ihåg hur det var, men det lugnar sig. Det blir bättre. Och Du - man kan låta bli att svara i telefonen...*S*

22 mars, 2006 22:59  
Blogger I Jennys värld... said...

Jonna: Precis! Skrattar bäst som skrattar sist! :-)

Batbut: Skönt! Svårt bara att låta bli att svara när man vet att vännen verkligen behöver mig... Försöker att hitta något bra mellanläge - dvs att låta trevlig och sen lägga på och svära, hihi
:-)

23 mars, 2006 11:34  

Skicka en kommentar

<< Home