2006-03-20

Förresten

Puffen har redan ett namn. Vi tror att puffen är en pojke och han ska heta Elvis.

Det är SVÅRT att inte ha några förväntningar, att inte hoppas och inte planera. För oss funkade det ungefär en dag. Sen fick puffen namnet Elvis och dök upp i var och varannan mening.

6 Comments:

Blogger hanna said...

Tror inte att det GÅR att hålla förväntningarna nere. Och det är ju bättre att njuta och vara glad - då mår Elvis bättre också! Oro och stress blir han ju bara ledsen av.

Och det där med tid. Vet vad du menar. Dels så blev vi ju tillbakaflyttade - så det känns som om vi har varit på tjocken en extra månad...och nu mot slutet går det ju såååå sakta. Men vi kan ju ha gemensam nedräkning! Om fyra veckor är det UL för er och nån gång då tycker jag vore perfekt födelsedag för Frallot.

20 mars, 2006 16:17  
Blogger I Jennys värld... said...

Hanna: Precis! Måste nog våga njuta.

Vi kör en gemensam nedräkning, det låter ju toppen :-) Vad spännande det måste vara nu mot slutet!

20 mars, 2006 16:31  
Anonymous Anonym said...

Hej!
Spännande att läsa din blogg, tycker jag. :)
Hade varit ännu roligare om du sedan, allt eftersom, kunde lagt ut lite bilder på hur magen växer! :) Nu är det väl inte mycket att se, men sedan är det jättekul, när det väl börjar hända lite. Ha det så Bra!

20 mars, 2006 20:24  
Anonymous cecilia said...

Wonderful!

20 mars, 2006 20:30  
Blogger I Jennys värld... said...

anonymus: Tack! :-) Ja, om állt går väl så ska jag ju stänga den här bloggen och skapa en ny icke-anonym och då är det mycket möjligt att det dyker upp en och annan magbild :-)

Cecilia: Yes!

21 mars, 2006 10:43  
Anonymous Jonna said...

När jag väntade E bestämde vi tidigt att det fick bära eller brist, låt oss vara glad för det som är NU. Förstår att det måste vara jobbigare med tanke på vad ni varit med om, men jag tycker ni gör rätt. Elvis rules!

21 mars, 2006 20:43  

Skicka en kommentar

<< Home