2006-01-04

Ekonomiförstöraren nr 1...

...H&M´s vår/sommar katalog har anlänt! Jag älskar alla topparna och klänningarna! Vill ha alltihopa. Men nu sitter jag och försöker bestämma vad jag ska välja. Och det verkar som om det blir helt annat än jag först tänkt. Och allt verkar bli i svart och vitt, inte i de härliga pastellerna som jag föll fär vid första anblicken! Vadan detta? Frågorna kring mitt väsen äro outgrundliga :-)

5 Comments:

Blogger Batbut said...

Håller tummarna för praktikantplatsen! Och att kompiskvällen blev mysig. Fast H&M katalogen ger mig ångest. Trollen växer, kläder ska bytas och pengarna rinner iväg. Och allt är så otroligt fint när det gäller små charmiga troll!

04 januari, 2006 23:58  
Blogger neonglitter said...

Beställde massor med kläder till dottern på 7 månader. Det är ju inte hon som behöver egentligen- utan jag! Och möjligtvis hennes storebröder...

05 januari, 2006 07:33  
Blogger I Jennys värld... said...

batbut: Jag håller med, man får panik av allt man BARA MÅSTE HA! (och absolut inte har råd med) Kan bara föreställa mig hur det är när man har tre små troll som också ska ha... Tack för att du håller tummarna! Och kompiskvällen var toppen! :-)

neonglitter: Bebiskläderna är ju helt oemotståndliga så jag förstår dig! Och så behöver man ju inte ha lika dåligt samvete när man köper till någon annan och inte till sig själv :-)

05 januari, 2006 09:09  
Blogger Gunilla said...

Men det är mest till flickbarn faktiskt..Fantastiska klänningar och snygga byxor. Lite skralare till pojkar, så då beställer pojkmamman mest till sig själv ;)

05 januari, 2006 22:09  
Blogger I Jennys värld... said...

gunilla: Ja, det kan jag hålla med om. Tur i oturen för dig kan man säga :-)

06 januari, 2006 13:46  

Skicka en kommentar

<< Home