2005-11-15

Pilates

Everybody - nu behöver jag tips.

Jag är sugen på att köpa en Pilates tränings-DVD, har förstått efter surfning på nätet att många tycker det funkar bra att träna pilates framför TVn. Nu undrar jag om det är någon av er som har tips på någon som är bra? Amelias verkar populär och även Winsor Pilates från TV-shop men den är väldigt dyr.

Har för mig att jag läst hos någon av er om Pilates video...

4 Comments:

Blogger Batbut said...

jag har köpt en kanon DVD, som heter POWER Pilates. Kostade ca 150:- och klart bra. Skön att köra hemma! Kan rekommenderas, även om jag är suveränt dåligt på att göra det regelbundet...

15 november, 2005 18:56  
Blogger I Jennys värld... said...

Hm, är det den från Amelia? Det är den enda Power Pilates jag hittar. Men den kostar 249 kr. Annars finns det bara Power of Pilates.

15 november, 2005 20:58  
Anonymous aha said...

Jag brukar köra till en DVD som jag fick gratis med Amelia någon gång i somras, tror jag. Gillar den, men det är nog bara ett smakprov med grunder, inte något för den som är mer van att träna, tror jag. Tycker att det fungerar super framför tv:n på kvällarna, förutom tonnisarna som vrider sig av skratt när de tittar på mig. Det är mjuk träning som det inte tar emot så mycket att sätta igång med. Perfekt att slippa ut och iväg och passa tider.

15 november, 2005 23:06  
Anonymous Anonym said...

Jag har en som getts ut av casall Pilates heter den, har dessutom deras poweryoga video som också är jättebra, ingen av dem var allt för fyra ca 200 kr

16 november, 2005 18:59  

Skicka en kommentar

<< Home