2005-08-09

Intressanta intressen?

Jag funderade på det här med intressen. I min profil har jag skrivit att jag gillar att läsa, promenera, jogga och inreda. Men hallå? Hur spännande låter det?

Tänk om man vore en sån som spelar harpa i någon stor symfoniorkester, hoppar fallskärm samt är specialist på maträtter från Ungern? Eller nåt.

:-)

6 Comments:

Blogger Bloggkossa said...

Vet precis hur du menar!

09 augusti, 2005 19:25  
Blogger Bloggkossa said...

Glömde fråga, hur hittade du din logg? Som spårar menar jag.
Själv har jag varit inne på susnet, är det där ifrån du fått din?

09 augusti, 2005 19:26  
Blogger cecilia öhrn said...

Mina intressen; läsa, rida och inreda. ungefär samm, inte så jättespännande, nä!

09 augusti, 2005 19:58  
Blogger Batbut said...

Spelar väl absolut ingen roll, de flesta av oss är vanliga. Men Du kan ju å andra sidan skriva vad som - ingen kan kolla. Och Du kan ärligen säga att Du är intresserad av reptiler (Lyckliga Grodan), råttdjur (Batbut) och föräldraskap (Mamma Mu, Gammelmamma, Mamselamsen)

09 augusti, 2005 20:35  
Anonymous Anonym said...

yo. läste din profil och tyckte att den sjukt bra stämde in på även mej! hm. jobbigt det där med överkänsligheten faktiskt, skönare om man var nån som lät allt rinna av. jag är som en absorberande svamp, allt kan få gigantiska proportioner.
det där med intressen är väl också en fråga om vinkling kanske. det låter ju kanske mer spännande att skriva att man är inne på fysiska utmaningar och 70-talstapeter. eh. eller nåt. men det kanske är samma sak som promenader och inredning egentligen.........men intressen är intressen och alla intressen som inte är skadliga för andra är bra intressen!
värre om man är intresserad av stöld och rån el dyl.......

10 augusti, 2005 00:18  
Blogger I Jennys värld... said...

Mamma mu: Yes, från Susnet! Det var inte så svårt faktiskt, man registrerade sig, sen fick man tillgång till koder som jag klistrade in i min template!

10 augusti, 2005 07:47  

Skicka en kommentar

<< Home