2005-08-17

Händelser under en lunch

Märkligt så mycket som kan hända en människa under en timme. Till exempel så kan man:

1) Slinka in på H&M för att se om dom har någon billig väska (man kanske inte tycker det är så snyggt att förvara sina pinaler i en påse från Wienerkonditoriet). Man kan ha turen att hitta en som var precis den man sökte, och dessutom bara behöva betala 79 kr för den. Den kan se ut som ett A4 i formen, vara i svart tyg och rymma precis det man vill - plånbok, mobil, matlåda och (viktigast av allt) en bok.

2) Äta en underbart god yogurtglass från Yogurtshoppen. Till exempel så kan det vara en med jordgubbssmak, som dessutom är helt fri från både socker och fett. Vad det istället är för läskiga ämnen i den som gör att den är så god behöver man inte tänka på. Man kan också be att få hallon och blåbär till.

3) Få syn på skådespelerskan från
"Så som i himmelen" och inse att hon har en rysligt snygg kropp.

4) Inse att man inte alls vant sig av med att shoppa, vilket man är tvungen till om man ska starta eget och bara ha en 60% lön som trygg inkomst. Man kan faktiskt inse att man just drabbats av syndromet "jag måsta shoppa allt jag ser och jag måste göra det nu omedelbums".

5) Bli deprimerad när man inser att man inte har en penning att shoppa något för.

6) Snabbt fundera ut olika bisarra sätt att snabbast möjligast tjäna mycket pengar. Detta kan t ex vara att sälja huset och flytta hem till mamma och pappa, köra några snabba väskryck, sälja sin sambo på Skärholmens loppmarknad eller råna en bank för vem skulle misstänka en?

7) Komma på att rumpan ser betydligt mindre och mer välformad ut om man har en tröja som går ner över ungefär halva.

8) Bli medveten om att man nog måste slänga ut alla tröjor man har i garderoben för att inskaffa fler rump-snyggar-tröjor. Vilket raskt kastar en tillbaka till punkt 5.


Och tänka sig, allt detta hände mig!

3 Comments:

Blogger Bloggkossa said...

Det ser ut som om du haft en händelserik timme! *skratt*

17 augusti, 2005 17:40  
Anonymous Anonym said...

Det är fint med sånna timmar! När allt och inget händer på en gång. Och livet är ganska härligt!

17 augusti, 2005 22:13  
Blogger I Jennys värld... said...

Ja verkligen! När man tänker efter så är ingen dag tråkig egentligen, det gäller bara att uppskatta och snappa upp det lilla :-)

18 augusti, 2005 07:37  

Skicka en kommentar

<< Home